Sähkösuunnittelija

SÄHKÖSUUNNITTELIJA

OptoFidelitylla teemme asiakkaidemme tarpeisiin mittaus- ja testausjärjestelmiä. Olemme tehneet paljon oikeita asioita ja olemme saaneet useita huippuyrityksiä asiakkaaksemme. Tuotteemme ja palvelumme syntyvät suomalaisesta uudisraivaaja- ja insinöörihengestä, aidosti monitieteellisestä osaamisesta ja halusta olla luomassa uusia vaihtoehtoja totuttujen ratkaisujen rinnalle. Tänä päivänä OptoFidelityssä työskentelee lähes 160 ohjelmistosuunnittelun, automaation, tiedonkeruun, audion, signaalikäsittelyn, konenäkösovellusten ja kokoonpanon ammattilaista. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Usassa ja Kiinassa.

Sähkösuunnittelijana Optofidelitylla

Roolisi on toimia sähköisten testilaitteiden suunnittelun parissa rakentamiseen erikoistuneessa tiimissä. Ominaista tiimille on vahva asiakaspalveluhenkisyys, kyky ratkaista asiakkaan ongelmia mahdollisimman optimaalisella tavalla ja luoda luottamuksellinen suhde asiakkaaseen. Teknisesti keskipisteessä ovat sähköisten suureiden mittaamiseen ja testaamiseen liittyvät asiat. Yhtä tärkeitä ovat kuitenkin myös mekaniikkaan ja ohjelmistoihin liittyvä osaaminen. Kokonaisjärjestelmien toimituskyky on yksi tiimimme parhaista vahvuuksista.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta kokemusta sähkölaitteiden ja -laitteistojen suunnittelusta, rakentamisesta, testauksesta ja käyttöönotosta. Arvostamme aiempaa kokemusta suunnittelijana toimimisesta ja hyvää sähkötekniikan osaamista sekä teoriaosaamista, sinulla on esim. sähkö- tai automaatioinsinöörin tai DI tutkinto. Eduksi katsomme sähkösuunnittelu-CAD osaamisen, esim EPLAN, CADS sekä mekaniikkasuunnittelun perusosaamisen. Kokemus teollisuusroboteista katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

  • kykyä hahmottaa ja hallita monimutkaisia ja laajojakin kokonaisuuksia tai järjestelmiä
  • luontaista tapaa toimia järjestelmällisesti ja kykyä laittaa asiat tärkeysjärjestykseen
  • oikeanlaista asennetta huolehtia sähkötyöturvallisuudesta ja järjestelmien vaatimuksenmukaisuudesta
  • hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa

Työskentely ja kulttuurimme

Meidän kanssamme pääset työskentelemään osaksi innovatiivista, kansainvälistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, joka koostuu todellisista alan asiantuntijoista. Arvostamme tiimityötä, get things done-asennetta ja vastuunkantokykyä. Kulttuurimme on avoin, rento, innostunut ja samalla kasvu- ja tulospohjainen.

Me haluamme kasvaa ja laajentua, mutta emme halua koskaan muuttua korporaatioksi. Kasvu tarkoittaa uusia asiakkaita, kollegoja, toimipisteitä ja työtapoja. Suhtaudumme muutokseen uteliaasti ja positiivisesti. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Usassa ja Kiinassa.

Lisätietoja yrityksestä, kulttuurista ja tehtävästä antaa Team Leader, Mechatronics, Kari Siik +358 444 300 107.

Näin haet meille

Hakeminen on helppoa, täytä yhteystietosi ja liitä vain hakemus sekä CV palkkatoiveesi kera osoitteessa: http://www.optofidelity.com/careers/ 

Alamme haastattelemaan sopivia kandidaatteja heti, joten jätä oma hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löytyessä.