Mekaniikkasuunnittelija, mittaus- ja testausrobotiikka

Mekaniikkasuunnittelija, mittaus- ja testausrobotiikka

OptoFidelity on kansainvälinen ja kannattavasti kasvava testaus- ja mittausautomaatioon, konenäköjärjestelmiin ja insinöörisuunnittelupalveluihin keskittynyt teknologiayritys. Tuotteemme ja palvelumme syntyvät suomalaisesta uudisraivaaja- ja insinöörihengestä, aidosti monitieteellisestä osaamisesta ja halusta olla luomassa uusia vaihtoehtoja totuttujen ratkaisujen rinnalle.

Tänä päivänä OptoFidelityssä työskentelee samassa uutta luovassa propellihattuhengessä lähes 160 ohjelmistosuunnittelun, automaation, tiedonkeruun, audion, signaalikäsittelyn, konenäkösovellusten ja kokoonpanon ammattilaista. Kasvu ja erityisesti kansainvälistyminen jatkuvat vahvasti.

Mekaniikkasuunnittelijana Optofidelitylla

Etsimme edelleen kasvavaan joukkoomme nyt mekaniikkasuunnittelijaa ottamaan vastuulleen toteuttamiemme testausjärjestelmien ja robottien mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelun.

Meillä tulet työskentelemään niin sisäisissä kuin asiakaskohtaisissa projekteissa. Meille ei riitä kaupallisesti saatavilla olevien robottien suorituskyky vaan suunnitelmillasi toteutamme robotteihimme high-end ratkaisuja, joita ei kaupasta voi ostaa. Käsistäsi syntyy siis kokonaisuuksia, joissa yhdistellään mekaniikkaa, liikettä, sensoreita, ohjausta, paineilmaa ja elektroniikkaa asiakastarpeeseen vastaavan robotin rakentamiseksi. Työn sisältö räätälöidään osaamisesi ja kiinnostusalueidesi mukaan.

Haemme osaajaa, joka on ollut jo tuotekehityksessä suunnittelijana tai aloittelemassa uraansa. Osaat suunnittelussa ottaa huomioon suunniteltujen komponenttien valmistettavuuden ja kommunikoit sujuvasti komponenttivalmistajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme:

  • Aitoa mielenkiintoa ja kokemusta hienomekaanisista ratkaisuista, mittausteknologioista, antureista sekä robotiikasta
  • Kokemusta ja osaamista 3D-mekaniikkasuunnittelusta ja konseptoinnista
  • Luovaa ja pelotonta asennetta yhdistellä erilaisia teknologioita ratkaisuksi asiakkaan haasteisiin
  • Kaupallisten robotiikkakomponenttien ja antureiden tuntemusta sekä kykyä hakea soveltuvat komponentit

Arvostamme lisäksi:

  • Kykyäsi omaksua uusia asioita sekä jakaa omaa osaamistasi
  • Taitoasi työskennellä ympäristössä, jossa tapahtuu jatkuvasti muutoksia niin projektien sisällä, aikatauluissa kuin toimintaympäristössä
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta sekä halua toimia avoimessa ja keskustelevassa kulttuurissa
  • Halua ja kykyäsi osallistua laitteiden valmistukseen tarpeen vaatiessa
  • Mahdollisuuttasi projekteihin liittyvään matkustukseen ja sujuvaa englannin kielitaitoa
  • Sähkö-, elektroniikka- ja automaatiosuunnittelukokemus katsotaan vahvuudeksi

Työskentely ja kulttuurimme

Meidän kanssa pääset työskentelemään osaksi innovatiivista, kansainvälistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, joka koostuu todellisista alan asiantuntijoista. Arvostamme tiimityötä, get things done-asennetta ja vastuunkantokykyä. Kulttuurimme on avoin, rento, innostunut ja samalla kasvu-ja tulospohjainen.

Me haluamme kasvaa ja laajentua, mutta emme halua koskaan muuttua korporaatioksi. Kasvu tarkoittaa uusia asiakkaita, kollegoja, toimipisteitä ja työtapoja. Suhtaudumme muutokseen uteliaasti ja positiivisesti. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Usassa ja Kiinassa.

Lisätietoja yrityksestämme, kulttuuristamme ja tehtävästä antaa Team Leader, Mechatronics, Kari Siik +358 444 300 107.

Näin haet meille

Hakeminen on helppoa, täytä yhteystietosi ja liitä vain hakemus sekä CV palkkatoiveesi kera osoitteessa: http://www.optofidelity.com/careers/

Alamme haastattelemaan sopivia kandidaatteja heti, joten jätä oma hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löytyessä.