Pääsuunnittelija/järjestelmäinsinööri - Tampere

Pääsuunnittelija / Järjestelmäinsinööri

OptoFidelitylla teemme asiakkaidemme tarpeisiin mittaus- ja testausjärjestelmiä. Olemme tehneet paljon oikeita asioita ja olemme saaneet useita huippuyrityksiä asiakkaaksemme. Tuotteemme ja palvelumme syntyvät suomalaisesta uudisraivaaja- ja insinöörihengestä, aidosti monitieteellisestä osaamisesta ja halusta olla luomassa uusia vaihtoehtoja totuttujen ratkaisujen rinnalle. Tänä päivänä OptoFidelityssä työskentelee lähes 160 ohjelmistosuunnittelun, automaation, tiedonkeruun, audion, signaalikäsittelyn, konenäkösovellusten ja kokoonpanon ammattilaista. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Usassa ja Kiinassa.

Pääsuunnittelijana Optofidelitylla

Roolisi on toimia pääsuunnittelijana sähköisten testilaitteiden suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistuneessa tiimissä.Ominaista tiimille on vahva asiakaspalveluhenkisyys, kyky ratkaista asiakkaan ongelmia mahdollisimman optimaalisella tavalla ja luoda luottamuksellinen suhde asiakkaaseen. Teknisesti keskipisteessä ovat sähköisten suureiden mittaamiseen ja testaamiseen liittyvät asiat. Yhtä tärkeitä ovat kuitenkin myös mekaniikkaan ja ohjelmistoihin liittyvä osaaminen. Kokonaisjärjestelmien toimituskyky on yksi tiimimme parhaista vahvuuksista.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta vankkaa kokemusta sähkölaitteiden ja -laitteistojen suunnittelusta, rakentamisesta, testauksesta ja käyttöönotosta. Arvostamme aiempaa kokemusta pääsuunnittelijana toimimisesta tai kokemusta sähkölaitteiden suunnittelun ja valmistuksen koordinoinnista.

Lisäksi arvostamme:

  • hyvää sähkötekniikan ja kolmivaihejärjestelmien tuntemusta ja teoriaosaamista, sinulla on esim. soveltuva insinöörin tai DI tutkinto. Kokemus teollisuusroboteista katsotaan eduksi.
  • kykyä hahmottaa ja hallita monimutkaisia ja laajojakin kokonaisuuksia tai järjestelmiä
  • luontaista tapaa toimia järjestelmällisesti ja kykyä laittaa asiat tärkeysjärjestykseen
  • halua ottaa vastuuta projektitoimitusten varmistamisesta sekä tehtävien koordinoinnista yhdessä projektipäällikön kanssa
  • oikeanlaista asennetta huolehtia sähkötyöturvallisuudesta ja järjestelmien vaatimuksenmukaisuudesta
  • halua kehittyä tiimin avainpelaajaksi sekä auttaa muita tiimin jäseniä onnistumaan yhteisissä tavoitteissa
  • hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa

Eduksi katsomme sähkösuunnittelu-CAD osaamisen, esim EPLAN, CADS, mekaniikkasuunnittelun perusosaamisen ja ohjelmistoteknisen osaamisen.

Työskentely ja kulttuurimme

Meidän kanssa pääset työskentelemään osaksi innovatiivista, kansainvälistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, joka koostuu todellisista alan asiantuntijoista. Arvostamme tiimityötä, get things done-asennetta ja vastuunkantokykyä. Kulttuurimme on avoin, rento, innostunut ja samalla kasvu-ja tulospohjainen.

Me haluamme kasvaa ja laajentua, mutta emme halua koskaan muuttua korporaatioksi. Kasvu tarkoittaa uusia asiakkaita, kollegoja, toimipisteitä ja työtapoja. Suhtaudumme muutokseen uteliaasti ja positiivisesti. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Usassa ja Kiinassa.

Lisätietoja kulttuurista ja tehtävästä antaa Team Leader, Mechatronics,  Kari Siik +358 444 300 107.

Näin haet meille

Hakeminen on helppoa, täytä yhteystietosi ja liitä vain hakemus sekä CV palkkatoiveesi kera osoitteessa: http://www.optofidelity.com/careers/ 

Alamme haastattelemaan sopivia kandidaatteja heti, joten jätä oma hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löytyessä.